Privacy Verklaring

Fantasyshop Fairyland is gevestigd in Den Haag en is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contact gegevens:

Contactgegevens administratie adres:
Hit & Design / Fantasyshop Fairyland
Akeleistraat 30
2565 NX Den Haag
Nederland
Kvk: 27247208
TAX ID: NL145828128B01
Tel: 06-51212079

Contactgegevens verkoop adres:
Fantasyshop Fairyland
Kerkstraat 48
5701 PM Helmond
Nederland

Tel: 0492-330216

 

Fairyland verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Afhandelen van een betaling
- Contact met u op te kunnen nemen indien dit nodig is voor bijvoorbeeld vragen over een bestelling.
- Persoonsgegevens waar Fairyland wettelijk toe verplicht is, zoals gegevens als die nodig zijn voor de belastingaangifte.
- Verzenden van onze nieuwsbrief of reclamefolder indien de klant zich hiervoor aangemeld.

 

Hoe lang we de gegevens bewaren:

Fantasyshop Fairyland bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor persoonsgegevens:
(Categorie) persoonsgegevens (inclusief adres, telefoonnummer, e-mail), ten minste 7 jaar voor de belastingdienst.

 

Delen van persoonsgegevens met derden:

Fantasyshop Fairyland verkoopt of geeft geen gegevens aan derden.

 

Cookies en technieken die wij gebruiken:

Fantasyshop Fairyland gebruikt alleen analytische cookies.
(Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer of telefoon).
Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden.
Hieronder een overzicht:
LetsStat t.b.v. metingen op de website
Google Analytics t.b.v. metingen op de website
Fairyland gebruikt cookies met een puur analytische functionaliteit. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://www.consumentenbond.nl/internet-privacy/wat-zijn-cookies.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen:

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kunt u zelf doen via de persoonlijke instellingen van uw account. Daarnaast heeft u recht om eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door ons bedrijf en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander peroon van een door u genoemde organisatie, te sturen. Wil je gebruik maken van je recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heb je andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur ons dan een gespecificeerd verzoek.
Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. Fantasyshop Fairyland zal zo snel mogelijk op uw verzoek reageren. Fantasyshop Fairyland wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heef om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

 

Persoongegevens die wij verwerken:

Fairyland verwerkt persoonsgegevens omdat u gebruik maakt van onze diensten.
Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
- Voor- en achternaam
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- IP-adres
- Internetbrowser en apparaat type