Over Fairyland

Onze oude winkel in Helmond

Wie zijn wij... over Fantasyshop Fairyland...


Fantasyshop Fairyland is in 2003 gestart als internetshop, naast deze internetwinkel stonden we ook regelmatig op (fantasy) beurzen, jaarmarkten en braderieen. Doordat we in een jaar tijd flink zijn gegroeid hebben we besloten om hiernaast ook een winkel te openen. In December 2004 hebben we onze winkel in het centrum van Helmond geopend. Kijk hier voor de routebeschrijving en openingstijden van de winkel.

Onze winkel is gericht op Fantasy en Sprookjesbeelden, Historische Spellen, Keltische en Fantasy Sieraden, Boeken en Muziek. New-Age en Wicca artikelen, Edelstenen, Gothic & Middeleeuwen kleding, Kaarten, Printen...
Eigenlijk teveel om op te noemen... kom gerust een keer langs!
Of klik hier voor een foto impressie van de winkel.
Onze radiospot horen? Klik hier voor het resultaat

In 2015 zijn ook aktief als groothandel, momenteel doen we de distributie van een groot aantal series keltische en magische sieraden, kaarten van Brair en Anne Stokes en Korrelwierook uit Engeland, Schrijfveren en lakzegels van het Italiaanse merk Rubinato en Historische zwaarden en briefopeners van het Spaanse merk Gladius.


Bekendheid.
Onze winkel heeft al een aantal keren in de lokale dagbladen gestaan. Leveren we Bruids-kleding en Middeleeuwenkleding voor speciale bruiloften.
Regelmatig krijgen we vragen over leveringen van grotere aantallen voor onze produkten voor bruiloften of personeelsfeesten. We kunnen in dat geval ook korting geven. Mail ons als hierin interesse heeft. We kunnen dan kijken wat we voor u kunnen betekenen. Ook voor (tijdelijk) Etalagemateriaal voor winkels in regio Helmond kunnen wij een aantrekkelijk aanbod doen.

De afgelopen tijd hebben we onze producten al geleverd aan verschillende Etalage teams, Restaurants, LARP-verenigingen, bekende personen (o.a. Henk Westbroek), we hebben elfen geleverd aan het Nationaal Openlucht Museum, Rijksmuseum en Museum Gouda, voor de kinderboekenweek de etalage van de openbare bibliotheek Helmond ingericht en hebben sieraden geleverd voor de film van Paul van Loon, "De Griezelbus" en "Ushi gaat Trouwen" met Wendy van Dijk. Voor de Efteling hebben we kleding aan animatie teams geleverd. We hebben artikelen geleverd aan SBS6 t.b.v. "de Ultieme Woondroom" en zelfs Brian Froud heeft kleding bij ons gekocht..

Fairyland heeft o.a. ook kleding geleverd aan de Keltische muziekgroep Anois, diverse restaurants en het event Ridders in Harnas in Helmond

Paul van Loon
Paul van Loon

Zanggroep Anois
Anois
Bourgonsich Restaurant Pelgrom in Antwerpen
Bourgondisch Restaurant Pelgrom, Antwerpen,
kleding voor horeca personeel
   

Helmond in Harnas
Ridderfestijn Helmond in Harnas,
kleding voor horeca personeel, vrijwilligers en organisatie
Schilderij van Matrix-Art Cursussen en Workshops.
Achterin de winkel hebben we een ruimte waar workshops kunnen worden gegeven, er zijn een aantal vaste dagen waar Matrix-Art hier workshops en cursussen geeft, maar zij kunnen op verzoek ook groepjes op andere dagen inplannen. Het is mogelijk om op zaterdagochtend mee te doen aan de workshop oude schilder technieken, Icoon schilderen of portret schilderen.

Klik hier voor meer informatie over deze of andere cursussen.

Niet alle produkten die we verkopen staan op deze website. Tevens kunnen we ook produkten in bepaalde series verkopen als u ze niet op deze site tegenkomt. We kunnen dit produkt dan eventueel voor u bestellen. Heeft u vragen over onze produkten of andere vragen? Of wilt u een bestelling doorgeven omdat bijv. de buttons op uw computer niet werken? Mail ons gerust. we zullen u zo snel mogelijk antwoord geven.

Meer informatie:

Tel: 0492-330216 of 06-51212079
E-mail: info@fairyland.nl

Winkeladres:
Dorpsstraat 66
5735 EE Aarle-Rixtel

ING Bank : NL18INGB0004515046 t.n.v. Fairyland te Den Haag
Voor buitenlandse bestellingen:
IBANnummer is: NL18INGB0004515046
BIC: INGBNL2A ING-Bank Amsterdam

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Den Haag onder nummer 27247208
BTW nummer: NL001722171B67

 

Ziet u geen frames en wilt u de complete website van Fantasyshop Fairyland bekijken, klik dan hier.
Wij beschikken over een grote collectie Elfen, Draken, Gothic, New-Age en Fantasy Artikelen.